Lash Shed

Je hebt de term vast al eens gehoord…Lash Shed

2x Per jaar kunnen klanten last hebben van de zgn. Lash Shed. Maar wat is het en waarom vallen wimpers uit tijdens deze Lash Shed periodes?

Bij de wisseling van de seizoenen, gaat ons lichaam ‘in de rui. ‘Dat geldt overigens niet alleen de haren op ons hoofd maar ook op de rest van ons lichaamshaar en wimpers. Normaal gesproken verlies je 3 tot 5 wimperhaartjes per dag. Tijdens de Lash Shed periodes neemt dit aantal aanzienlijk toe.

lash shed wimperuitval informatie

Als je een huisdier hebt, is je vast al eens opgevallen dat hij/zij  ook 2x per jaar verhaart. Dit is om exact dezelfde reden als bij ons; de wisseling van seizoenen.

Het goede nieuws is dat deze periode maar 3 tot 4 weken duurt.

Je kunt tijdens deze periode gewoon wimperlifting aanbieden maar informeer je klanten in het voor- en najaar wel over de Lash Shed. Zo weten ze dat het 2x per jaar kan gebeuren dat ze wat korter plezier hebben van hun wimperlift. Doordat je je klanten goed voorlicht laat je zien dat je een professional bent. Je klanten zullen het ongetwijfeld waarderen dat je hen voorbereid.

Een tevreden klant is een terugkerende klant!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *