Cursus

Cursus wimperlifting

Wimperlifting is een ideale aanvulling op het aanbod van de behandelingen in een schoonheids-, nagel- of natuurlijk wimpersalon. U hoeft geen wimperstyliste te zijn om de cursus wimperlifting te volgen en de behandeling te kunnen uitvoeren. Het is een makkelijk aan te leren behandeling waarvoor dan ook geen bijzondere vooropleiding nodig is.

Tijdens onze cursus wimperlifting wordt veel aandacht besteed aan de behandeling zelf en er wordt daarnaast tijd ook voldoende tijd genomen voor de theorie en hygiëne. Je werkt immers met lotions bij de ogen van je klant. Het is dan ook heel belangrijk om hygiënisch te werken om problemen te voorkomen. Er wordt met maximaal 2 cursisten per docente  gewerkt zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding.

cursus wimperlifting

 

Na afloop van de cursus ontvangt u bij voldoende resultaat een Lash Up! certificaat. Als het resultaat niet voldoende is, krijgt u van ons de gelegenheid om thuis verder te oefenen. U kunt op een later moment terug te komen om alsnog het certificaat te behalen.

certificaat wimperlifting lashlifting LVL lash up

De cursus duurt ca. 3 a 4 uur en kost € 175,00 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief een zeer uitgebreid Lash Up! startpakket t.w.v. € 89,95 dat voldoende producten bevat voor ca.  20 behandelingen.

Het startpakket  dat je ontvangt bij onze cursus wimperlifting bevat alle producten die je nodig hebt voor de behandeling zodat je na het behalen van het certificaat direct aan de slag kunt:

1 Lash Up! opbergtas

1 Wimperlifting tool

2 x Lash Up! lotion nr. 1 (perm)

2 x Lash Up! lotion nr. 2 (fix)

1 x Lash Up! lotion nr 3 (collageen olie)

1 x Lash Up!  lotion nr. 4 (cleaner)

1x Lash Up! Glue

Microbrushes

1 Doos Wattenstaafjes

Siliconenpads 2x S, 2x M en 2x L