Waarom Lash Up

Lash Up! Wimperlifting

Fijn dat je belangstelling hebt voor Lash Up! Je bent vast nieuwsgierig naar ons merk. We vertellen je dan ook heel graag wat Lash Up! volgens ons zo bijzonder maakt.

wimperlifting lashlifting perm lotion 1 lash upwimperlifting lashlifting lotion 2 fix fixeerlotion lashupwimperlifting lashlifting lotion 3 nourishing verzorging collageen wimpers

Bij Lash Up! geven we allereerst om de wimpers van jouw klanten. Wimpers zijn tenslotte kwetsbaar. Daarom hebben we gekozen voor een kwaliteitsproduct met een inwerktijd van 15 minuten. Omdat een kortere inwerktijd nu eenmaal betekent dat het middel om dat te bereiken agressiever moet zijn.

Bij Lash Up! willen we daarnaast  heel graag dat jij, als styliste, tevreden bent over ons en onze producten. Dus zorgen we voor een goede kwaliteit, uitstekende en persoonlijke service en denken we graag met je mee door de prijzen schappelijk te houden en bijvoorbeeld de verzendkosten voor onze rekening te nemen.

Bij Lash Up! vinden we  het belangrijk dat je een goede basis hebt om de behandeling te kunnen uitvoeren. Dus leren we je niet alleen hoe je de behandeling uitvoert, maar krijg je ook informatie over de theorie, over hygiene en salonmarketing. En daarom reiken we je alleen het certificaat uit als wij en jij tevreden zijn over het resultaat. En krijg je alle tijd om eerst nog verder te oefenen tot het resultaat voldoende is. We vinden het namelijk belangrijk dat een certificaat van Lash Up! voor kwaliteit staat.

Bij Lash Up! willen we jou, als styliste, ook graag ondersteunen bij het op- of uitbouwen van je salon. We bloggen daarom regelmatig interessante en nuttige informatie over wimpers, over omzetmogelijkheden of bijvoorbeeld het verhogen van je prijzen.

Bij Lash Up! kun je altijd terecht met je vragen. Je kunt ons altijd mailen op info@lash-up.nl of een Whatsappberichtje sturen op 06-55014803. Of stuur ons een pb via onze Facebookpagina. We denken graag met je mee!


Wie zijn wij?

Lash Up! is een merk van Djasa. Djasa  is sinds 2013 exclusief importeur van o.a. het Italiaanse cosmeticamerk Layla Cosmetics.

We zijn erg enthousiast over het effect dat je kunt bereiken met wimperlifting en zijn op zoek gegaan naar een product met dezelfde prijs/kwaliteitsverhouding als die van Layla en hebben uiteindelijk besloten onze eigen collectie uit te brengen.

Onze klanten staan bij ons altijd op nummer 1 en door deze werkwijze hebben wij al jarenlang zeer tevreden klanten die ons belonen met een mooie 9,5.

Alle producten die wij verkopen voldoen aan de strenge eisen van de Europese cosmeticaverordening.

Let op; Als je cosmeticaproducten gebruikt op andere mensen, zelfs al doe je dit kosteloos of als vriendendienst, ben je verantwoordelijk voor eventuele schade die wordt veroorzaakt door het gebruik van een verkeerd product. Producten die in een niet-Europees land zijn gefabriceerd voldoen niet altijd aan de Europese cosmeticaverordening. Als u zelf importeert, bent u zelf verantwoordelijk voor controle en bewijsvoering. Als u niet aan deze verplichtingen voldoet, kunt u een flinke boete krijgen. 

De producten van Layla verkopen wij in onze andere webshop. Klik hier om de producten van Layla te bekijken.

Heb je nog vragen over ons of onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij beantwoorden je vragen graag!